Praktikus tudnivalók szülőknek

Mit hozzunk magunkkal a múzeumba?

Ami egy szülinapi zsúrhoz nélkülözhetetlen: torta, esetleg enni-  és innivaló. Mi biztosítjuk a poharakat, tányérokat és az evőeszközöket. 
Mivel a gyerekek az utcai cipőjüket a foglalkozás alatt leveszik, javasoljuk, hogy hozzanak házi cipőt vagy meleg zoknit. 

Hányan vehetnek részt a születésnapon?

A rendezvény ára maximum 15 fős gyerekcsoportra értendő, az ezen felül érkező meghívottakért fejenként 2000 forint többlettel kell számolni. A teljes gyereklétszám így sem haladhatja meg a 20 főt. Icinke-picinke szülinap esetén a 15 fős létszám nem bővíthető.

Szülőként részt vehetek-e a születésnapon? 

Sőt, részt is kell, hogy vegyen egy (max. 2) felnőtt hozzátartozó az eseményen. (Lásd: házirend

Ünnepelt gyermekem testvérét hozhatom-e?

Jöhet kistestvér és nagytestvér, viszont a 15 fős keretbe őket is ugyanúgy beleszámoljuk. Kistestvér esetében viszont azt javasoljuk, hogy ha van rá mód, a szülő kísérje végig a foglalkozáson.

Lehet-e két vagy több ünnepelt?

Természetesen lehet, de erre az esetre is vonatkozik a létszámkorlát.

Mi a foglalkozás menete?

Erre a 2 órára az egész Mesemúzeum az ünnepelt és meghívottai birodalmává változik. Ismerkedés után megnyílik a mesevilág kapuja, ahol a gyereksereg vidám játékos programon vesz részt, amely végén történik az ajándékátadás. Ezután elfogyasztják az ünnepi lakomát - a tortát és a rágcsálnivalókat. Amennyiben az időkeret engedi, ezután még van lehetőség egy kis szabad játékra a termekben.

Fotózhatok-e?

Igen, de inkább arra bátorítjuk Önöket, hogy legyenek jelen a születésnapon, hiszen mi úgyis készítünk képeket az egész ünnepségről, amelyeket majd elküldünk Önöknek.

Meghívót tudok-e venni?

Igen, a múzeumban lehet venni meghívót is. Ennek ára 200 Ft/db.

Hozzunk-e dekorációt?

Semmilyen külön dekorációra nincs szükség, mert a múzeumnak saját letisztult látványvilága van és a gyerekeket  - tapasztalatunk alapján - úgyis leköti a közös játék.