Hasznos információk

Általános tudnivalók mindenkinek

Múzeumi tereinkben padlófűtéssel ellátott és padlószőnyeggel borított felületek várják a látogatókat, ezért lehetőség szerint kérjük, vegye le lábbelijét a bejáratnál. Lábzsákot és papucsot is tudunk felajánlani.

Pedagógusoknak

Hétköznap délelőttönként óvodai és iskolai csoportok számára állítottuk össze mesefoglalkozásainkat, ahol különféle játékok során elevenítjük meg a mesék világát. Kérjük, nézze végig kínálatunkat, ahol korosztályra lebontva, rövid leírásban mutatkoznak be meseóráink!

A kiválasztott foglalkozásokra a látogatást megelőzően a [email protected] emailcímen vagy a 06-1-202-40-20 telefonszámon lehet bejelentkezni. 

A foglalkozásokon Ön többféle módon vehet részt. A megfigyelő szerepében kísérheti csoportját, és lehetősége nyílik őket egy új környezetben, más működésmódban megismerni. Részt is vehet a játékban a gyerekekkel együtt, hiszen a közös élmény jótékonyan segít egy csapattá válni.

Szülőknek

Délutánonként műhellyé változunk és színházi, képzőművészeti, zenés, táncos óráinkon dolgozunk a gazdag meseanyaggal. Az órák időpontjáról, tartalmáról további leírást itt talál.

Hétvégi programjainkkal kifejezetten a családoknak szeretnék színes programlehetőséget kínálni. Kérjük tájékozódjon a nyitóoldalon található eseménynaptárunkban. 
 
A Mesemúzeum ideális helyszín a születésnapi zsúrok számára is. Ha mesék között ünnepelné gyermeke szülinapját, kérjük keresse meg Csörsz Katalint a [email protected] elérhetőségen, és tudjon meg többet erről a lehetőségről!