Bejelentkezésről, árakról

Bejelentkezés módja

Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken, 9, 11 és 13 órai kezdéssel várjuk foglalkozásainkra az iskolai és óvodai csoportokat.

Foglalkozásainkon egy időpontban egy csoportot/osztályt fogadunk. Ha 30 főnél többen vannak, akkor 2 csoportban tartjuk a foglalkozást. A részletekről kérjük, tájékozódjon alább, a Csoportbontás címszó alatt!

Foglalkozások almenüben találja aktuális pedagógiai kínálatunkat. Ha kiválasztotta a csoportjának korosztályban és témában megfelelő foglalkozást, a [email protected] címen vagy a 202-40-20 telefonszámon tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a telefont nem mindig áll módunkban felvenni. Ha nem ért el minket a fenti számon, kérjük próbálja újra a délutáni órákban vagy hagyja meg nekünk emailben a telefonszámát és visszahívjuk! Jelenleg a múzeumban csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Szíves türelmét és megértését köszönjük.

Foglalkozásaink ára

Magyar nyelvű foglalkozásaink:

400 Ft/gyerek (pedagógusoknak és MÁK kártyával rendelkező gyermekeknek ingyenes) 

6.000 Ft/csoport (csoportbontás esetén 2x6000 forint)

Idegennyelvű (angol, olasz) foglalkozásaink:

400 Ft/gyerek (pedagógusoknak és MÁK kártyával rendelkező gyermekeknek ingyenes) 

12.000 Ft/csoport (csoportbontás esetén 2x12.000 Forint)

Csoportbontás

Foglalkozásaink interaktív jellege és tereink mérete miatt  a 30 főnél nagyobb osztályokat csak két csoportban tudjuk fogadni.

Ilyenkor az osztály két része ugyanazon a foglalkozáson 45 perc eltéréssel vesz részt. Az első csapattal azonnal elkezdjük a foglalkozást, a másik csapat 45-60 perc (a kiválasztott foglalkozás függvénye) várakozási idő elteltével kezdi meg a foglalkozást. 

A várakozási idő alatt lehetőség van a Mesemúzeum előtti téren szaladgálni, uzsonnázni, hajókat nézni a Duna-parton, megtekinteni az 5 perc sétatávolságra fekvő Várkert-bazárt. (Rossz idő esetén az ideiglenes kiállításunkat befogadó teremben van lehetőségük várakozni.) Ha osztályával az Óriás-társasjáték foglalkozásunkra jelentkezett be, akkor a várakozási idő alatt a csoport egyik fele az állandó kiállítást járja be, vezetőfüzet segítségével az Ön irányítása alatt.

Az osztály érkezésétől a visszaindulásig  2,5 órával érdemes számolni. Csoportbontás esetén a foglalkozás díja: 2x6000 Ft  + 400 Ft/gyerek (pedagógusoknak, MÁK kártyával rendelkező gyermekeknek ingyenes).

A csúsztatott indítással történő csoportbontásra csak az Óriás-társasjáték és a Mesehősök hét próbája című foglalkozások esetén van lehetőség. 
 

Fogadónyilatkozat

A MÁV díjmentes utazási lehetőséget biztosít a Mesemúzeum megtekintésére. A fogadónyilatkozatot az oldal aljáról töltheti le. Kérjük, hogy a kitöltött dokumentumot az utazás előtt minimum 1 héttel küldje vissza nekünk emailben a [email protected]u címre!

 

Fájl
Csatolmány Méret
Fogadónyilatkozat50.5 KB 50.5 KB