Események

CSALÁDI HÉTVÉGÉK
Hétvégi programjaink összeállításakor arra törekedtünk, hogy a tervezett foglalkozásainkkal a hozzánk érkező családok valamennyi tagját megszólítsuk. Vendégünk lesz Zorka, a könyvdoktor, aki segít elrongyolódott, szakadt, agyonolvasott mesekönyveinket rendbe hozni; találkozhatunk kortárs meseírókkal; a Kompánia Színházi Társulat interaktív drámafoglalkozásán kipróbálhatjuk, milyen lehet más bőrébe bújni.
Az aktuális havi programjainkról a honlapunkon található naptárra kattintva tájékozódhat.

Programok 2020-ban

Augusztus
RUMINI TÁBOR
RUMINI TÁBOR
augusztus 24-28.

RUMINI TÁBOR

A hajósinasok kiképzése 2020. augusztus 24-én kezdődik.  Az inaskodás ideje 5 nap, reggel 9 órától délután fél5-ig! A Szélkirálynőn izgalmas, vidám kalandok várnak minden matróz-jelöltet!

Lesz: kincskeresés, naplóírás, kártya-parti, vízi-dili, lustálkodás

Úti célunk: Datolyapart, Zúzmaragyarmat, az Arany-tenger szigetvilága és a híres Pelevár

Jelentkezés az adatlap és a 10 000 Ft előleg befizetésével legkésőbb 2020. augusztus 10-ig a mesemuzeum@pim.hu ímélcímen, ha a hajósinas-jelölt elmúlt 7 éves, kalandvágyó, bátor és leleményes!

A tábor ára: 33. 000 Ft, mely tartalmazza a programokat, az ebéd és az uzsonna árát. Testvéreknek 3000 Ft kedvezményt biztosítunk!

A befizetés módja: személyesen a Mesemúzeum pénztárában, csütörtöktől vasárnapig 10 és 17 óra között, vagy átutalással a MÁK 10032000-01426627-es bankszámlaszámára.

A közlemény rovatba írják be: a gyerek nevét és azt, hogy Rumini tábor.

 

 

Füzetdekorálás
„Legyél menő a suliban" - füzetdekorálás
Augusztus 29., szombat 11 órától

„Legyél menő a suliban" - füzetdekorálás

„Legyél menő a suliban" - füzetdekorálás

Vigyázz, kész, csomagolj! Készítsd el Farkas Réka iparművésszel a legegyedibb füzetborítókat! Próbáld ki a márványozást, és különféle scrapbook technikákat. Óvodásokat is várunk, ők sem fognak unatkozni.

A múzeumi térben egyszerre legfeljebb 20 fő tartózkodhat. Kérjük türelmüket és megértésüket várakozás esetén.

Ajánlott korosztály: 5-10 éves korig
120 perc